Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Tillid, respekt og samarbejde med andre er nogle af vores vigtigste værdier. Grundlaget for dette er et åbent og ærligt forhold til andre.

Derfor vil vi gerne informere dig om, at nogle af linkene på dette websted er affilierede links. Det betyder, at Online-Rezept.net modtager en provision, hvis du bruger et sådant link og køber behandlinger. I sidste ende ændres der intet for brugeren af webstedet. Du kan altid være sikker på vores ærlige mening. Det faktum, at vi har oprettet et affiliate-link, ændrer ikke vores vurdering og vores egen vurdering.

Hele indholdet af Online-Rezept.net er baseret på den aktuelle viden. Gør ikke krav på at være komplet, og ikke en erstatning for professionel lægelig rådgivning. Ansvaret for udarbejdelsen af Online-Rezept.net det er udelukket.

Især i sundhedssektoren har online sikkerhed højeste prioritet. Ud over vores garanti for kun at tilbyde indhold, der er grundigt undersøgt, er både vores websted og alle parter webstederne krypteret med SSL. For at sikre, at dine data altid er sikre!